Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘We moeten 90 minuten de baas zijn op het veld’

Erik ten Hag reageerde gematigd tevreden na het gelijkspel bij PAOK in de derde voorronde Champions League. “2-2 hier is een prima resultaat. Je ziet ook weer de veerkracht die in de ploeg zit. We begonnen goed aan de wedstrijd, daarna hadden we een hele moeilijke fase waarin we twee goals hebben moeten slikken. In de rust hebben we wat recht kunnen zetten en dan zie je dat de tweede helft volledig voor ons is. Dan moet je hier eigenlijk winnen, dus dat is wel een dompertje”, zegt hij tegenover Ziggo Sport.

Ten Hag vindt dat Ajax in de return beter voor de dag moet komen om verder te gaan in kwalificatie voor het hoofdtoernooi van de Champions League. “We hebben een goed resultaat, dat mag duidelijk zijn. Maar het is nog niet gelopen. We zullen moeten verbeteren willen we het in Amsterdam afmaken. Een aantal dingen mag ons niet overkomen zoals die fase in de eerste helft waarin een aantal jongens uit positie gaan lopen. We waren nu 70 minuten lang de baas op het veld tegen de Griekse kampioen, maar ik wil dat we 90 minuten de baas op het veld zijn. Dat zal nodig zijn om in de volgende ronde te komen.”

Bron:
Ziggo

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.