Erik ten Hag persconferentie

Erik ten Hag: ‘We moeten bij onszelf te rade gaan’

Erik ten Hag reageerde uitermate teleurgesteld na de 0-2 thuisnederlaag tegen Willem II. Ajax verloor voor het eerst deze competitie en de manier waarop is voor de oefenmeester onacceptabel. “We hebben alle principes van voetballen genegeerd. Dan krijg je dit”,  reageert hij tegenover FOX Sports. “De tegenstander had de controle en wij konden niet domineren. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het was gewoon een heel slechte prestatie van het team. Dat zal anders moeten.”

Ten Hag kon niet een duidelijk oorzaak aanwijzen van waarom afspraken niet werden nagekomen. “Als ik dat wist.. Het belangrijke is hoe we het gaan omdraaien. We moeten bij onszelf te rade gaan. Iedereen, de coach voorop”, zegt de hoofdtrainer van Ajax ook zelfkritisch. “We zullen de koppen bij elkaar moeten steken en de rug moeten rechten. We moeten anders gaan voetballen en ons aan de afspraken houden.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.