Erik ten Hag: ‘We moeten er meer uithalen’

Erik ten Hag reageerde teleurgesteld na het 2-2 gelijkspel tegen Atalanta Bergamo dinsdagavond in de Champions League. De Amsterdammers gaven uiteindelijk een 0-2 voorsprong uit handen. “Als ik de afgelopen twee wedstrijden in de Champions League samenvat, doen we onszelf tekort”, aldus de oefenmeester op de persconferentie. “We moeten er meer uithalen als we op een 0-2 voorsprong komen. Maar als je zo speelt, win je geen wedstrijden.”

Ten Hag zag een wedstrijd¬† die op en neer ging zag ook dat zijn ploeg het bij vlagen erg lastig had tegen de Italianen. “Het was een intensieve wedstrijd, waarin het niet makkelijk was om tegen een tegenstander als Atalanta te spelen”, zo oordeelt de hoofdtrainer van Ajax na afloop. “Pas later in de wedstrijd kregen we de controle en hadden we zelfs op een 0-3 voorsprong kunnen komen. We hadden het simpeler moeten houden.”

Ajax staat na het gelijkspel derde in de poule achter Liverpool en Atalanta. De komende twee duels in de Champions League speelt Ajax tegen FC Midtjylland dat haar eerste twee duels verloor.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.