Ajax verspeelde dinsdagavond een 0-2 voorsprong tegen Standard Luik, maar Erik ten Hag blijft optimistisch na het 2-2 gelijkspel in België. “Gefrustreerd ben ik niet, ik denk dat we goede dingen hebben gezien”, stelt de hoofdtrainer in gesprek met Ziggo. “Van te voren ben je blij met 2-2, we moeten hier van leren, van de tweede helft. Volgende week zijn we weer een week verder.”

Ondanks de goede uitgangspositie dankzij twee uitdoelpunten, baalt Ten Hag uiteraard wel dat zijn ploeg niet won. “Als je zag wat voor kansen er liggen de tweede helft, we werden heel onnauwkeurig, ook in de afwerking, we krijgen een mega grote kans op 0-3 dan is dat doodzonde. Op het einde geven we nog een strafschop weg waardoor je 2-2 speelt, wat opzich een goed resultaat is maar er had meer in gezeten.”

Dusan Tadic was met een assist en een goal weer belangrijk. “Ik denk dat hij prima heeft gespeeld, maar niet alleen Tadic, de hele voorhoede speelde goed. We hebben genoeg grote kansen gehad. Het gevoel dat blijft hangen is dat je hier met een overwinning had weg moeten gaan.”

Reageren op dit bericht