Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘We weten nu welke problemen we hebben’

Ajax begon de competitie matig met een 2-2 gelijkspel tegen Vitesse. Toch probeert Erik ten Hag vooral zijn voordeel te halen uit de wedstrijd. “Ik heb een dubbel gevoel na de 2-2 van vandaag. Wij willen hier natuurlijk de wedstrijd winnen. Een voordeel is wel dat we nu wel weten welke problemen we hebben. We spelen voor het eerst in deze samenstelling samen. Lisandro en Nico spelen voor het eerst samen, dat noem je afstellingsproblemen. Daar moeten we aan werken en dat moet groeien”, zegt hij tegen FOX Sports.

Ten Hag vond vooral dat Ajax tekort kwam in de afronding. “We kregen genoeg kansen, we miste rendement. Welk woord je er ook aan hangt, we hebben hier misschien wel vijftien kansen gehad, dan moet je er meer dan twee maken”, aldus de hoofdtrainer van Ajax die ook enorm baalt van hoe de tegengoals tot stand kwamen. “Ik stoorde me mateloos aan de 1-0, dat heeft ook met die problemen te maken. De pressie op rechts stond niet goed, daardoor komen ze ook op 2-1. Dat is iets waar we aan moeten werken, dat mag ons niet gebeuren”, besluit de oefenmeester.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.