Erik ten Hag: ‘Zijn vertrek zou een aderlating zijn’

Donny van de Beek lijkt op weg te zijn naar Real Madrid en Erik ten Hag zou enorm balen mocht het vertrek van de middenvelder definitief worden. “Wij willen hem natuurlijk niet graag verliezen, dus we zullen alles binnen onze macht doen om hem te behouden. Maar als dit soort clubs in beeld komt, wordt het wel heel moeilijk”, weet de oefenmeester die vooralsnog verwacht gewoon een beroep te kunnen doen op Van de Beek tegen Vitesse.

Ten Hag begrijpt de interesse in zijn speler volledig. “Wij hebben vorig jaar heel goed gepresteerd, dan weet je dat spelers in de belangstelling komen. We zijn een klein voetballand. Dat zijn gewoon de mechanismen. Hoe belangrijk Donny is? Dat is duidelijk: hij heeft een mega-ontwikkeling doorgemaakt. Hij is ontzettend van belang. Zijn vertrek zou een aderlating zijn.” Toch maakt Van de Beek geen ‘afwezige’ indruk en dus zal hij normaliter zaterdag gewoon inzetbaar zijn. “Hij is heel goed, heel fris en heeft veel energie. Ja, hij maakt een uitstekende indruk.”

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.