Eriksen flirt opnieuw met Dortmund

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 02 juni 2013 14:25 – Bron: Sporten.dk

Christian Eriksen wil graag onder Jürgen Klopp spelen. De Deen denkt dat hij een goede klik kan krijgen met de hoofdtrainer van Borussia Dortmund. “Jürgen Klopp lijkt me een goede coach en een geweldig persoon”, zegt hij tegenover Sporten.dk. “Het is voor mij belangrijk dat een charismatische coach als Klopp een voorliefde heeft voor jonge spelers. De coach zet het team neer, dus het is belangrijk dat zo iemand vertrouwen in je heeft.”

Waar de Ajacied in het verleden hunkerde naar Spanje, heeft dat niet meer perse zijn voorkeur. “Ik zou het niet erg vinden als er iets spannends kwam uit Spanje, maar misschien moet ik mezelf testen in een andere competitie. De Bundesliga wordt alsmaar sterker, en de Premier League zit nu in een mindere periode. Ik verkies de ene competitie niet per se boven de andere, het regent namelijk in beide landen te veel”, besluit hij met een grap.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.