quote: AFC4ever
Dit zou niet terecht zijn hoor!

Suarez en De Jong zijn allebei uit vorm en dan vind jij dat je De Jong wel moet wakkerschudden en Suarez niet. Dan zou dan betekenen dat je Suarez niet kiest omdat hij een bepaalde status heeft binnen de club, dat vind ik niet terecht.

Mijn mening: Eriksen laat weinig zien, veel passes komen niet aan en hij raakt vaak de bal kwijt. Ik twijfel of zijn capaciteiten op dit moment goed genoeg zijn om iets toe te voegen.

Van De Jong weten dat hij zeker iets kan toevoegen, dat hebben we in de 2e seizoenshelft van vorig seizoen gezien. Waarom zou je hem eruit halen?

[…]

Jij kon het niet weten, want ik heb dat meerdere malen op het Ajax Netwerk forum en in de chat aldaar gezegd, maar ik had Suarez voor de wedstrijd tegen Heracles op de bank gezet. Puur om hem het signaal te geven dat ook hij niet onomstreden is. Dat kan een speler vaak zo ontzettend tergen dat hij daardoor uit het dal kruipt, en ik denk dat het in het geval van Suarez zou kunnen werken.

Echter is het verschil dan weer wel zo dat een uit vorm zijnde Suarez toch nog uit het niet een beslissende actie kan maken. En laten we eerlijk zijn, De Jong heeft dit seizoen in elke wedstrijd waarin hij speelde gefaald, Suarez niet.

Bovendien is het probleem voor De Jong dat El Hamdaoui een heel ander soort spits is, eentje die terug zakt. Daardoor lopen ze elkaar in de weg. Ik ben persoonlijk dan ook van mening dat we met de punt naar achteren moeten gaan spelen. Ten eerste omdat je dan aanvallender speelt en de veldbezetting beter is, en ten tweede omdat Hamdaoui dan het beste tot zijn recht komt.

Reageren op dit bericht