Eriksen wil zaterdag de winnende goal maken

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 27 september 2012 17:31 – Bron: NU Sport

Christian Eriksen maakt een matige periode door bij Ajax, maar leefde woensdag tegen FC Utrecht in de tweede helft een beetje op. Hij maakte ook een doelpunt waarna hij het uitschreeuwde van blijdschap, of was het opluchting? “Ik wil zo graag belangrijk zijn voor Ajax. Assists geven, doelpunten maken. Deze goal helpt voor mijn zelfvertrouwen, al helpt deze overwinning tegen Utrecht misschien nog wel meer.”

De Deens international krijgt veel kritiek te verduren over zijn slechte optredens, iets waar hij het mee eens is. “Ik heb er geen verklaring voor. Ik weet dat ik minder speel, ben heel kritisch op mijn eigen spel”, aldus de Ajacied. “Het was wel lekker om weer eens een aardige wedstrijd te spelen. Het ging nog steeds niet heel goed hoor. Pas in de tweede helft kwam ik in mijn spel, er zijn nog veel verbeterpunten.”

Zaterdagavond staat de kraker tegen FC Twente op het programma. Eriksen wil dan weer belangrijk zijn voor zijn team. “Ik voel me nu goed, de wedstrijden komen op het juiste moment. Tegen FC Twente is het alles of niets. Negen of drie punten verschil. We gaan natuurlijk voor dat laatste, we moeten winnen. Respect voor Utrecht hoor, maar Twente is van andere klasse. En of ik de winnende ga maken zaterdag? Ja zeker, ik ga ervoor. En daarna kijken we wel naar Real Madrid.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.