Exclusief: Cillessen wacht ontwikkelingen af

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 24 juni 2013 07:00 – Bron: Ajaxinside.nl

EXCLUSIEF – Kenneth Vermeer gaf enkele weken geleden aan dat hij van plan is om bij Ajax te blijven. Dit zet direct vraagtekens bij de toekomst van Jasper Cillessen. Want wil hij nog een seizoen tweede man spelen achter Vermeer? Of zoekt de talentvolle goalie dan een andere uitdaging? “We wachten rustig af hoe het een en ander zich de komende weken gaat ontwikkelen”, vertelt zijn management tegenover Ajaxinside.nl.

Gezien het kamp Cillessen eerst wil afwachten, lijkt het erop dat de doelman zijn kansen bij Ajax in de voorbereiding wil inschatten, mede hopend op een onverwachte transfer van Vermeer. Mocht dit er niet rooskleurig uitzien voor de éénvoudig international, dan is verhuren of definitief vertrekken alsnog een optie. Met het oog op het WK dat volgend jaar in Brazilië plaatsvindt, twijfelt Vermeer of hij Ajax moet verlaten.

Cillessen speelde de afgelopen twee seizoenen tweede viool achter zijn collega. Mede door blessureleed van de eerste doelman, kwam de 23-jarige Ajacied toch nog tot achttien wedstrijden in het eerste elftal.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.