Geschreven door Ruben Prinsenberg – Uitgave: 30 juli 2008 13:24 – Bron: Il Romanista

Volgens Italiaan Paul Alberto Faccini, bekend om zijn kennis van het Nederlandse voetbal, is de marktwaarde van Huntelaar gezakt tot 20-25 miljoen. De ‘zaakwaarnemer’ lijkt echter zijn uitspraken te baseren op oude informatie, het niet verlengen van zijn contract. Hij adviseert dan ook aan zijn favoriete club, AS Roma om een bod te doen op de aanvaller.

“De vraagprijs van Klaas Jan Huntelaar is gezakt tot 20-25 miljoen euro, omdat hij zijn contract weigert te verlengen. Dit is het juiste moment om een bod te doen. In mei onderhandelde hij met Ajax over een nieuw contract, maar de jongen ging niet in op het aanbod van de club. Daarna is hij op vakantie gegaan,” vertelt hij.

“Sindsdien is van alles veranderd. Zo is Real Madrid niet langer geïnteresseerd, waardoor de waarde van hem nog verder is gedaald. Het is nu echt het juiste moment om Klaas te pakken.”

Het is echter al bekend dat Ajax en Huntelaar opnieuw rond de tafel gaan zitten voor een contractverlening, waarmee het verhaal van de Italiaan onmiddelijk geen waarde meer heeft.  

Reageren op dit bericht