Al de berichten over een mogelijke transfer van een speler en de daarbij genoemde bedragen zijn “nog maar” openings bedragen en er zal dus een hoger bedrag uit de koker gaan komen dan dat er in 1e instantie zal worden geboden. Een evt. openingsbod van ruim 23.3 milj. is dus nog niet zo’n slecht bod.
Een speler als Suares is voor iedere topclub in Europa een potentiële versterking. Zeker voor de bedragen die voor een speler uit de Nederlandse competitie worden geboden. Ajax hoeft niet te verkopen dus kunnen ze “rustig” afwachten op de diverse biedingen die ongetwijfeld zullen gaan komen. ( Zeker als Luis een, volgens velen, goed WK. gaat spelen. Laten de div. clubs die Luis zouden willen kopen maar eens lekker tegen elkaar gaan opbieden. Is dus weer lekker voor Ajax.
Luis heeft diverse keren aangegeven ook komend seizoen bij Ajax te willen blijven. Dit zal dus ook zeker mee gaan spelen in de biedingen- carrousel die dan zal ontstaan.
Marin Jol heeft aangegeven dat Luis en Micky niet samen zullen spelen, dus zal 1 van de 2 plaats moeten gaan maken.
Als jullie het geruchtencircuit hebben gevolgd weten jullie ook dat er al wordt rondgekeken naar een evt. oplossing voor het geval er spelers uit de vaste kern weg gaan.
Ajax weet echt wel waar ze mee bezig zijn en er zal dus ongetwijfeld wel een schaduwelftal in de la van Martin liggen.
Ik heb er dus alle vertrouwen in dat Ajax ook komend seizoen weer een sterk elftal zal hebben.

Reageren op dit bericht