Fischer baalt van reserverol: ‘Ik ben een goede speler’

1448572248

Viktor Fischer baalt enorm van de reserverol die hij heeft bij Ajax. De Deen wil voetballen en kan moeilijk dealen met een plek op de bank. In gesprek het Deense TV2 noemt hij de situatie bij Ajax zelfs ‘onhoudbaar’. “Ik voel me goed in vorm, in die zin dat ik niet op een minder niveau speel dan normaal. Maar er worden andere spelers opgesteld bij Ajax, en dat blijft waarschijnlijk voorlopig zo”, aldus de Ajacied die de concurrentiestrijd met Amin Younes verloor. “Dit is een onhoudbare situatie voor mij.”

Fischer was tot eind vorig seizoen veertien maanden geblesseerd en raakte sindsdien nog niet tot zijn oude niveau. “Ik heb geleerd dat het in voetbal op en neer kan gaan. Het is belangrijk om de goede periodes te behouden, want dan ben je een echte topspeler. Als dat niet lukt, dan blijft je op en neer gaan. Ik hoop dat ik dat kan leren. Volgende keer dat ik een opleving krijg, is het belangrijk om het niveau te handhaven.” Hij is nog altijd vol vertrouwen. “Ik ben een goede speler, dus het is niet de vraag of ik weer terug kom. Ik ben er gewoon moe van dat het niet nu gebeurt.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.