Fischer verwacht topfit te zijn voor Champions League

1436862542

Viktor Fischer maakt dit seizoen de voorbereiding weer mee bij Ajax. Na ruim een jaar revalideren van een hamstringblessure volgde aan het eind van afgelopen seizoen zijn rentree. Daarna was hij actief op het EK-21 en nu is hij terug van vakantie. “De motor moet weer even op gang komen. Maar het is lekker dat ik weer kan en mag, dat is het belangrijkste. Hopelijk blijf ik fit en kan ik veel gaan voetballen.”

Fischer heeft veel meegemaakt. Van een topseizoen naar een matig seizoen en een jaar dat hij geblesseerd was. Heeft het hem veranderd? “Dat denk ik niet en hoop ik niet. Ik wil altijd mezelf zijn en van de fouten leren die ik heb gemaakt”, zegt hij in gesprek met Ajax TV vanaf De Lutte. “Hopelijk heb ik veel geleerd en gaan we een verbeterde Fischer zien. Dat zou mooi zijn. Ik heb veel vertrouwen, ook in het team.”

De aanvaller kan op meerdere posities uit de voeten, maar heeft zelf een duidelijke voorkeur. “Linksbuiten, dat is eigenlijk mijn positie. Dat wil ik ook graag. Maar als ik in de spits of op tien kom te staan, vind ik het ook prima.” Intussen werkt hij hard aan zijn fitheid. “Het is de bedoeling dat ik deze week goed mee kan trainen. In zestien dagen heb ik niet veel aan fitheid verloren. Ik moet weer topfit zijn als we aan de Champions League beginnen, dat verwacht ik van mezelf.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.