Fischer wil met ervaren spelers spelen

1436862542

Viktor Fischer is op weg naar Middlesbrough en legt tegenover het Deense TV2 zijn keuze uit voor de Engelse promovendus. “Ik wil elk weekend spelen. Zodat ik mijn spel weer op een hoger niveau kan brengen. Het is een goed moment voor mij om nu te vertrekken”, aldus de Deen die nog een voor hem belangrijke reden aanvoert. “Ik ben nu volwassen genoeg dat ik het aankan om met meer ervaren spelers te gaan spelen.”

Fischer vindt de Ajax-filosofie mooi, maar vindt dat hij nieuwe prikkelingen nodig heeft om beter te worden. “Bij Ajax spelen we met heel veel jonge spelers en er worden steeds weer jonge talenten bijgehaald. Dat is goed. Zo doen ze het graag en zo waren ze succesvol. Maar er komt ook een tijd dat je je realiseert dat oudere spelers je kunnen vertellen dat het niet goed genoeg is wat je doet. Of zeggen dat je beter kan.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.