Fischer wil vertrekken bij Ajax

1448572248

Viktor Fischer wil vertrekken bij Ajax. De Deen is niet blij met de situatie van het afgelopen seizoen. Hij kwam weliswaar 39 duels in actie, maar daarvan kwam hij 20 keer als invaller binnen de lijnen en werd 13 keer gewisseld. “Ik was van de ene op de andere week geen basisspeler meer en daar moest ik maar mee dealen”, zegt hij in gesprek met het Deense Tipsbladet. “Ik weet niet waarom het zo is gegaan, ik heb nooit uitleg gekregen.”

Fischer, die uit de basis werd gespeeld door Amin Younes, probeerde positief te blijven en het team te helpen waar hij kon. “Dat heb ik zo goed mogelijk proberen te doen, ik heb niet dwarsgelegen, maar ik kreeg nooit echt meer de kans. Dat hoort bij het spel, maar ik ben nu klaar om mezelf opnieuw te bewijzen, waarschijnlijk bij een andere club. Ik denk dat de vertrekwens wederzijds is, maar eerst moeten we praten. Er komt een nieuwe trainer, het is afhankelijk van wie het is en wat hij wil.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.