Fitz-Jim: ‘Ik ben toe aan de volgende stap’

Kian Fitz-Jim hoopt snel meer minuten bij het eerste elftal van Ajax te maken. De 19-jarige middenvelder debuteerde in januari in de hoofdmacht, maar kwam nog niet tot veel speelminuten. “Ik heb mijn debuut gemaakt en ik wil meer”, zegt hij in gesprek met de NOS. “Ik denk dat je als mens nooit echt tevreden bent met wat je hebt en dat je altijd meer wilt. Op dat punt zit ik nu.”

Fitz-Jim speelt al meerdere seizoenen voor Jong Ajax en vindt het tijd voor een volgende stap in zijn carrière. Bij Ajax of ergens anders. “Meer minuten in de eredivisie zou ideaal zijn. Het is mijn derde jaar in de eerste divisie, dus ik denk dat ik toe ben aan de volgende stap”, zo is de middenvelder van mening die ook weet dat het dit seizoen lastig wordt om meer minuten te maken.  “Ik heb nog een aantal jongens voor mij in de selectie. Maar ik doe mijn best en als mijn moment komt, dan sta ik er. Het liefst blijf ik bij Ajax. Maar als ik deze zomer verhuurd word, dan is dat het.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.