Frank de Boer: ‘Alle ingrediënten waren aanwezig’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 10 januari 2016 07:28 – Bron: Ajax TV

1435606481

Ajax sloot zaterdagavond haar trainingskamp in Turkije af met een 3-1 zege op Hamburger SV. Frank de Boer is overwegend tevreden met het spel van zijn ploeg. “Bij vlagen hebben we goed voetbal laten zien. Fysiek was het pittig, het tempo was hoog. Dan merk je dat je tegen een Bundesliga-team speelt. In de eerste paar minuten waren we te afwachtend, maar daarna pakten we het goed op. Vanaf de goal tot de laatste tien minuten waren we dominant”, aldus de oefenmeester tegenover Ajax TV.

Arek Milik maakte twee goals, maar daarnaast viel Amin Younes op. De Duitser was bij alle goals betrokken. “Amin was heel dreigend. Dat soort jongens moeten in de één tegen één situatie komen, dat is hij veelvuldig geweest. Dan weet je dat hij de kwaliteit heeft om de tegenstander dol te draaien.” Uiteindelijk kan De Boer terugkijken op een goede week. “De blessures zijn minimaal, we hebben goed kunnen trainen en praten met elkaar. Alle ingrediënten waren deze week aanwezig. Het was een goede wedstrijd tegen een goede tegenstander en we gaan met vol vertrouwen richting ADO Den Haag.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.