Frank de Boer: ‘Alsof je in een boze droom bent beland’

1407697190

Frank de Boer is perplex dat Ajax het kampioenschap uit haar handen heeft laten glippen. “Iedereen is down en kan geen woord uitbrengen”, aldus de hoofdtrainer van Ajax in gesprek met FOX Sports. “Of ik boos ben? Alleen dat we de kansen die we hebben gekregen niet hebben afgemaakt. Je moet 2-0 maken. We hebben genoeg kansen gehad om de wedstrijd te beslissen. Het is alsof je in een boze droom bent beland. Het is moeilijk te bevatten.”

Of spanning de oorzaak was van het puntenverlies, weet De Boer niet. “Ik vond dat we de eerste 10 minuten spanning hadden, maar daarna kregen we mogelijkheden en maken we de goal. We blijven doorgaan en krijgen kansen via Cerny en Milik. Na de 1-1 kwam er meer spanning bij.” Uiteindelijk is PSV de kampioen geworden en De Boer blijft sportief. “Ik wil Philip en PSV feliciteren met het kampioenschap.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.