Frank de Boer: ‘Bij 0-2 gingen de kopjes hangen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 maart 2016 19:04 – Bron: FOX Sports

1366544242

Frank de Boer is opgelucht en blij na de 0-2 zege op PSV. “We begonnen uitstekend met een fantastische goal van Arek Milik. Daarna vond ik dat wij niet goed speelden. De linies stonden te ver uit elkaar waardoor zij ruimte kregen en wij werden teruggedrongen. De tweede helft stonden wij beter en daar wisten zij geen raad mee en werden ze ongeduldig met lange ballen. Wij kregen de beste kansen volgens mij.”

Ajax werd na rust beter en dat was mede te danken aan PSV. “We kregen steeds meer ruimte omdat zij ook meer fouten gingen maken. Dat speelden we niet altijd goed uit. Maar toen de 2-0 viel zag je dat bij hun de kopjes gingen hangen”, aldus De Boer in gesprek met FOX Sports. Ajax heeft koppositie van PSV overgenomen en heeft nu twee punten voorsprong. Ajax kan dus weer achterom kijken, al denkt De Boer daar anders over. “Ik kijk liever vooruit dus laat ze maar proberen ons in te halen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.