Frank de Boer: ‘Hebben Bazoer graag in de selectie’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 17 januari 2016 16:39 – Bron: FOX Sports

1421444762

Frank de Boer is tevreden met het behaalde resultaat van Ajax tegen ADO Den Haag, maar het positiespel heild in de tweede helft weinig over. “Als ze zo gaan spelen zoals in de tweede helft, dan moet je weleens een hijs geven, dat is inherent. Maar er zijn ook momenten dat je wel kunt voetballen en dat hebben we te weinig gedaan. Maar volgens mij heeft Feyenoord hier verloren en PSV gelijkgespeeld, dus in at opzicht is het een heel goed resultaat.”

Vanaf de tribunes klonken oerwoudgeluiden richting Riechedly Bazoer. “Ik kon het niet geloven, want zij hebben ook veel spelers met die huidskleur rondlopen. Ik zei nog tegen Henny (Spijkerman red.): ‘Maken ze nou oerwoudgeluiden?’. Het hoort niet op het veld thuis, zeker niet in Nederland. Dat het schandalig is staat buiten kijf”, aldus De Boer in gesprek met FOX Sports die blij is dat Bazoer niet in is gegaan op een aanbod van Napoli. ‘Het was een mooi bedrag maar wij willen kampioen worden. We hebben genoeg geld op de bank en hebben Bazoer heel graag in onze selectie.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.