Frank de Boer: ‘Het publiek wil meer, wij ook’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 augustus 2015 11:50 – Bron: Ajax TV

1435606481

Frank de Boer gaat in gesprek met Ajax TV in op de ontwikkeling van zijn ploeg. Na de uitschakeling in de voorronde Champions League, volgden twee 3-0 zeges op rij in de competitie. “We kunnen in aanvallend opzicht nog een aantal grote stappen maken. Het is niet zo dat we maar twee kansen krijgen, dat zijn er elke wedstrijd wel zes of zeven. Dat is een verbetering ten opzichte van vorig jaar, maar het publiek wil meer. En dat willen wij als staf en spelersgroep ook.”

Donderdag neemt Ajax het op tegen FK Jablonec. Over twee wedstrijden moeten de Amsterdammers winnen van de Tsjechen om Europees voetbal veilig te stellen. “Wij moeten ervoor zorgen dat we de poulefase van de Europa League halen. Daar komt een bepaalde druk bij kijken. Die is net zo groot als dat we voor de poulefase van de Champions League zouden spelen. We moeten hier het verschil maken en hun niet het gevoel geven dat daar nog wat te halen valt. Het is belangrijk dat we de nul houden. We gaan met vertrouwen naar deze wedstrijd toe.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.