Frank de Boer: ‘Hij wil het zo graag laten zien’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 03 november 2015 11:47 – Bron: Ajax Life

1443082431

Ajax scoorde zaterdagavond zes keer tegen Roda JC, maar het lukte topscorer Anwar El Ghazi die avond niet om een doelpunt te maken. Hij was er nadrukkelijk naar op zoek en dat mislukte volledig. Daarop werd hij ook uitgefloten. Frank de Boer sprak met zijn aanvaller. “Anwar wil zeker heel graag, daar lag het ook niet aan. Maar als het niet lukt, dan moet je keihard vechten voor je teamgenoten. Dat kon beter. Daar heb ik ook een goed gesprek met Anwar over gehad.”

De buitenspeler begon het seizoen uitstekend, werd opgeroepen voor Oranje en kreeg veel media-aandacht. “Anwar moet alle aandacht een plekje geven. Ik ben ervan overtuigd dat hij snel weer op het niveau komt waar we hem graag zien. Anwar was zeer teleurgesteld over zijn eigen prestatie. Hij wil het zo graag laten zien, wat Viktor Fischer ook vaak heeft. Ze vertonen dezelfde trekjes. Ze willen graag belangrijk zijn voor het team. Als het dan niet lukt, zie je dat meestal aan ze af.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.