Frank de Boer: ‘Ik ben heel teleurgesteld’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 04 oktober 2015 17:29 – Bron: FOX Sports

1421444762

Frank de Boer kon zijn teleurstelling na de nederlaag tegen PSV niet onder stoelen of banken schuiven. “Het was vandaag heel matig. Ik ben heel teleurgesteld over het vertoonde spel. Ik had het gevoel dat we alleen aan het reageren waren. Dan ben je vaak een stap te laat, misschien wel twee stappen”, analyseert hij voor de camera’s van FOX Sports. “We kregen de grip er niet op en kwamen daardoor niet eens in de duels.”

Ajax liet PSV opvallend veel aan de bal. Dat was deels bewust. “We wilden wel een beetje inzakken om ze het gevoel te geven dat ze konden opbouwen. Maar we waren niet alert genoeg. Ik kan bijna niet één speler opnoemen die een voldoende heeft gehaald. Het waren nu geen individuele fouten, maar een matige teamprestatie. We hadden vandaag een hele slechte dag en waren niet bij machte het om te keren.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.