Frank de Boer: ‘Je zit toch onrustig op de bank’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 december 2015 20:02 – Bron: NOS Sport

Ajax won zondagmiddag haar laatste competitiewedstrijd van 2015 tegen De Graafschap, maar het ging uiterst moeizaam. “De eerste helft was zeer pover van onze kant, we stonden niet goed. Elke tweede bal was voor hun, waardoor we weer veertig meter terug moesten. Er was altijd dreiging. Wij waren niet scherp genoeg. Maar in de tweede helft stond het veel beter en hadden we ze bij de strot”, aldus Frank de Boer na afloop.

“We hadden kansen om ruim afstand tet nemen, maar zolang het maar één doelpunt verschil is zit je toch onrustig op de bank.” Uiteindelijk maakte Riechedly Bazoer de winnende treffer, een opluchting voor De Boer. “Ja natuurlijk. Je zou er niet aan moeten denken dat je, na de nederlaag van Feyenoord, tegen de nummer laatst maar één punt of misschien met helemaal niks naar huis gaat. Met alle respect, want zij hebben het goed gedaan.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.