Frank de Boer: ‘Misschien zullen ze je verrassen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 09 februari 2016 17:10 – Bron: Peptalk

Frank De Boer Misschien Zullen Ze Je Verrassen

Ajax is in korte tijd flink afgezwakt qua bezetting in de achterhoede. Eerst raakte Kenny Tete geblesseerd die nog minimaal tien weken buitenspel staat. Daarna besloot Johnny Heitinga te stoppen met voetballen en tot overmaat van ramp brak Jairo Riedewald afgelopen weekend zijn enkel. Hij komt dit seizoen helemaal niet meer in actie. “We hadden acht verdedigers en nu nog maar vijf over”, aldus Frank de Boer in Peptalk.

Door de brede bank komen er met Mike van der Hoorn, Ricardo van Rhijn en Nick Viergever relatief ervaren spelers in beeld, maar daarachter is het dun bezaaid. “Er moet niet meer veel voorvallen. In de jeugd hebben we nog Owusu, Van Bruggen en Warmerdam die het goed doet bij Jong Ajax.” De Boer weet niet of zij al klaar zijn voor het grote werk. “Het is lastig, maar misschien moet je ze gewoon de kans geven en zullen ze ons verrassen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.