Donny van de Beek en Frenkie de Jong

Frenkie de Jong: ‘Het wordt tijd om te scoren’

Frenkie de Jong is blij met de 0-4 zege op sc Heerenveen, maar reageert tegenover Voetbal Inside kritisch op het vervolg na de vierde treffer. “0-4 uit in Heerenveen is een goed resultaat, maar ik vind wel dat we meer door moeten blijven gaan om doelpunten te maken. Ook met het oog op het doelsaldo. Af en toe denk ik dat we gas terug nemen, terwijl we door kunnen drukken”, aldus de middenvelder na afloop.

De Jong kwam zelf niet op het scorebord te staan. En dat is sowieso lang geleden. “Ik wil graag scoren natuurlijk, maar nee het gaat niet aan mij knagen. Stiekem ben ik er wel naar op zoek, maar de goal is nog niet gevallen. Mijn laatste Eredivisiegoal was thuis tegen Go Ahead Eagles, bijna anderhalf jaar geleden. Ik heb er natuurlijk ook een lange periode uitgelegen en vorig seizoen speelde ik vooral als centrale verdediger, maar dit seizoen heb ik nog niet gescoord als middenvelder. Dus het wordt zeker tijd.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.