Frenkie de Jong

Frenkie de Jong: “Ik heb nu zéker de intentie om te blijven”

Frenkie de Jong weet het nu zeker. De middenvelder wil bij Ajax blijven. Ali Dursun, de zaakwaarnemer van de twintigjarige Ajacied, en de Amsterdamse club zijn al in gesprek over een langer verblijf tot 2022.

De zaakwaarnemer heeft ondertussen al een tegenvoorstel gedaan. “En daarover zijn de club en Ali nu in gesprek. Uit het eerste aanbod van Ajax sprak veel vertrouwen en de trainer zegt dat ook volop in me te hebben. Dus ik heb nu zéker de intentie om te blijven als ik meer ga spelen”, zegt De Jong tegen De Telegraaf.

De Jong gaat verder: “Ik krijg meer en meer minuten en heb uitzicht op een basisplaats. Ik kan nog niet honderd procent zeker zeggen dat ik bijteken, want dat staat zo knullig als het alsnog misgaat. Maar nogmaals, Ajax en Ali en ik streven ernaar om eruit te komen. Dus wat dat betreft, kan ik de fans geruststellen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd in Nederland, wil een vaste basisspeler worden, dan heel belangrijk zijn en eventueel daarna pas een stap naar het buitenland maken’, besluit de talentvolle middenvelder.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.