Frenkie de Jong

Frenkie de Jong: ‘Ik houd me niet bezig met een transfer’

Frenkie de Jong wordt veel gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona, vooral in Spaanse media haalt hij vaak de krantenkoppen. “Ik lees de Spaanse kranten natuurlijk niet, maar ik krijg het wel doorgestuurd. Het is leuk om te zien, maar ik houd me er niet echt mee bezig”, stelt hij in gesprek met AT5. “Ik moet eerst zorgen dat ik fit word en kijken of ik nog een beetje kan voetballen”, zegt hij met een glimlach. “Het gaat gelukkig de goede kant op, alleen ik ga volgende week nog niet bij de groep starten. Met twee á drie weken hoop ik met de groep te trainen.”

Vooralsnog lijkt er van concrete interesse nog geen sprake. “Er speelt niks zo serieus dat ik me ermee bezig moet houden. Of mijn zaakwaarnemer ermee bezig is? Dat moeten jullie aan hem vragen, maar zolang het niet heel serieus is, houd ik mij er niet mee bezig en laat ik het aan hem over.” Als het aan Marc Overmars ligt, mag De Jong überhaupt niet vertrekken. “Dat heb ik ook gelezen, dan hoeft er dus helemaal geen discussie te zijn. Als voetballer kan ik nooit beloven dat ik komend seizoen bij Ajax speel, want misschien komt er een club die zoveel biedt dat je weg bent, maar zoals het er nu voorstaat speel ik gewoon voor Ajax.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.