Frenkie de Jong

Frenkie de Jong: “Natuurlijk is er wel interesse”

Frenkie de Jong had heel wat te vertellen na Ajax – Sturm Graz (2-0). De 21-jarige Ajacied staat al een tijdje in de belangstelling van Barcelona. De middenvelder ging in gesprek met Voetbal International in op de interesse van de Catalaanse club.

“Ik ben gewoon speler van Ajax, dus op dit moment kan ik er heel weinig over zeggen. Natuurlijk is er wel interesse, dat heeft iedereen wel door. Maar zoals ik zeg, ik ben nu speler van Ajax,” aldus De Jong.

De Jong siert de laatste weken vaak de voorpagina’s van de Spaanse voetbalkranten. “Ik krijg het ook doorgestuurd. In het begin is het wel leuk, maar nu langzamerhand hoeft het van mij niet meer. Ze mogen schrijven wat ze willen, dat is niet aan mij. Maar in het begin is het wel leuk en grappig dat ik in Spanje in de krant sta, maar nu is dat niet meer zo”, aldus de technicus.

Vorige week gaf de voormalige Barcelona-speler Xavi nog aan dat hij onder de indruk is van De Jong. “Dat was dan wel leuk om te lezen. Ik kreeg het volgens mij doorgestuurd. Als zo’n speler dat zegt, kun je wel zeggen dat je het niet wil, maar het is wel mooi,” zo besluit de speler die bij Ajax nog tot 2022 onder contract ligt.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.