Frenkie de Jong

‘Frenkie de Jong spreekt maandag met FC Barcelona’

Frenkie de Jong en zijn management gaan volgens het Spaanse Mundo Deportivo maandag om de tafel met FC Barcelona om te onderhandelen over een contract. Het is een artikel waarmee de Spaanse krant uitpakt. De Ajacied staat vol op de voorpagina waarin de link naar de Spaanse grootmacht wordt gelegd. Daarbij wordt geschreven dat De Jong mogelijk niet deze zomer, maar volgende zomer bij het eerste elftal aan gaat sluiten en eerst nog een jaar kan worden verhuurd.

De technische staf van Barcelona zou zo erg gecharmeerd zijn van De Jong, dat ze niet het risico willen lopen dat hij wordt weggekaapt door een andere club. De middenvelder zou het project wel zien zitten, maar Marc Overmars is niet van plan om spelers te verkopen. Zo gaf hij eerder aan dat hij verwacht de selectie bij elkaar te kunnen houden. Volgens Mundo Deportivo zou Barcelona tussen de 30 en 40 miljoen euro over moeten hebben voor De Jong die nog een contract heeft tot medio 2022.

Mike Verweij (De Telegraaf) houdt de verrichtingen van Ajax altijd goed in de gaten en De Jong zou inderdaad in Barcelona zijn, maar voor vakantie. “Zeg nooit nooit. Maar van transfer op dit moment absoluut geen sprake”, aldus Verweij op Twitter.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.