El Hamdaoui vreest geen Ajax-shirts te verkopen
nieuws Door: Redactie op 28 jul 2010

We horen vast nog wel waarom het Mounir El Hamdaoui zoveel moeite kost een contract bij Ajax te tekenen, maar sommige verhalen zijn te mooi om te laten liggen. Meneer schijnt bang te zijn dat de omzet van zijn sportwinkel keldert als hij AZ verruilt voor Ajax. Het staat in het AD. Echt waar.

Compensatie
Sportshop Kralingen is namelijk gevestigd in Rotterdam en El Hamdaoui vreest de Ajax-shirts met zijn naam en rugnummer 9 achterop niet te kunnen verkopen. In Amsterdam en omstreken wordt over dit soort zaken nooit zo moeilijk gedaan, maar elders wel.

Probleem is dat El Hamdaoui zich dit pas realiseerde toen hij zijn jawoord al aan Ajax had gegeven. De ‘aanvullende voorwaarden’ van de spits zouden namelijk (onder meer) bestaan uit de wens compensatie te krijgen voor de inkomsten die hij misloopt zodra hij in dienst treedt bij Ajax.

Overigens lijkt u voor AZ-shirts inmiddels prima terecht te kunnen bij de winkel van de familie El Hamdaoui. Daar doet men in Rotterdam dan blijkbaar weer niet moeilijk over.

Reageren op dit bericht