‘Geen ideale situatie voor Frank’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 12 november 2015 10:08 – Bron: Telesport

1388142508

Frank de Boer zal volgens zijn broer Ronald de komende weken geen makkelijke periode krijgen door de bestuurlijke onrust binnen Ajax. “Je wilt als hoofdtrainer altijd dat er binnen de hele club in goede harmonie wordt gewerkt”, stelt hij in De Telegraaf. “Dan ligt de focus automatisch op het technische gedeelte. Nu zal Frank toch weer moeten antwoorden als er vragen worden gesteld over Wim Jonk. Dat is geen ideale situatie om lekker te presteren.”

De Boer geeft aan dat zijn broer tijdens fluwelen revolutie zich goed staande heeft gehouden, maar benadrukt dat het ook anders kan gaan lopen. “Als de resultaten gaan tegenvallen, wordt de druk groot, ook op Frank. Dan gaan de mensen zeuren en wordt er om meer A-junioren in het eerste gevraagd. De fans zijn vaak snel vergeten wat iemand heeft gepresteerd. Dat Frank dan vier keer kampioen is geworden, telt dan niet meer. Kijk maar wat Jose Mourinho nu over zich heen krijgt.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.