Gehavend Jong Ajax onderuit tegen De Graafschap

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 11 november 2013 21:59 – Bron: Ajaxinside.nl

Jong Ajax heeft opnieuw verloren in de Jupiler League. De Graafschap kwam op bezoek in Amsterdam en won met 1-2 tegen een gehavend Jong Ajax. Sam Hendriks opende nog wel de score voor de ploeg van Alfons Groenendijk, maar Jansen en Parzyszek bezorgden de Superboeren drie punten. Derwin Martina ging na een klein uur spelen met een directe rode kaart van het veld.

Groenendijk moest veel spelers missen wegens de interlandperiode. Aangevuld met onder meer Kenneth Vermeer, Lesley de Sa en Tobias Sana kon er toch nog een aardig basiselftal op de been worden gebracht. Opvallend is dat Ajax met slechts vier wissels aantrad door de vele afwezigen gedurende interlands. Het is de zevende nederlaag op rij voor de Amsterdammers die vierde van onderen staan in de competitie.

Opstelling Jong Ajax:
Vermeer; Tete (63′ Sno), Anderson, Kuipers, Martina; Wang (63′ Van den Boomen), Sana, Vermeij; De Bondt, Hendriks, De Sa (63′ Bitter)  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.