Geld geen struikelblok voor Huntelaar

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 25 mei 2016 09:01 – Bron: Voetbal International

1420802214

Klaas Jan Huntelaar is de afgelopen weken regelmatig gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, maar vooralsnog staat de Oranje-spits gewoon bij Schalke 04 onder contract. Of hij vertrekt uit Duitsland is dan ook onduidelijk, maar hij staat wel open voor Ajax. Ondanks dat hij er qua salaris flink op zal moeten inleveren. “Geld zal hierin nooit een struikelblok zijn. Als ik voor Ajax zou kiezen, dan accepteer ik ook dat dat wat minder is. Dan is geld minder belangrijk.”

Huntelaar wacht nog ontwikkelingen bij Schalke 04 af. “Het is ook niet zo dat ik op Ajax zit te wachten. Die indruk wil ik zeker niet wekken, dat ik perse weg wil. Ik zit bij een geweldige club, dat wil ik benadrukken”, aldus de spits in gesprek met Voetbal International. “Ik moet nu helemaal geen keuze maken. Ik sta nog onder contract bij Schalke.” Het is ook niet zo dat Ajax hem deze zomer voor een habbekrats kan overnemen. “Er is in de komende transferperiode geen speciale Ajax-clausule.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.