Gemengde gevoelens bij Schöne en Van Rhijn

1455361407

Lasse Schöne las donderdagochtend dat Frank de Boer vertrekt bij Ajax en had dat niet per definitie verwacht. “Dat komt als een shock, maar ik wist wel dat er gesprekken zouden zijn”, zegt hij tegen AT5. “Ik heb er gemengde gevoelens bij. Hij heeft het fantastisch gedaan in die 5,5 jaar, maar iedereen kent mijn huidige positie ook. Hij had nog een vijfde kampioenschap moeten hebben, maar dat glipte uit onze handen. Dat is jammer, want ik gunde hem een goede afsluiting.”

Voor Van Rhijn kwam het nieuws minder hard aan. “Het is geen hele grote verrassing. Er was al wat twijfel of hij zou doorgaan of niet.” Van Rhijn snapt de keuze van De Boer. “Iedereen heeft zijn eigen carrière. Ik heb in het begin hele goede tijden met hem mogen meemaken. Het is ook de trainer geweest die mij heeft laten debuteren, dus dat vergeet je niet snel. Maar ik begrijp de keuze dat hij voor zichzelf kiest.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.