Lasse Schöne

‘Genoa wil Schöne naar Italië halen’

Lasse Schöne kan rekenen op belangstelling uit de Serie A. Genoa zou volgens La Gazzetta dello Sport serieuze interesse hebben om de ervaren Ajacied vast te leggen. Schöne, die al sinds 2012 uitkomt voor Ajax, lijkt steeds minder zeker te worden van een basisplek. Momenteel moet hij Razvan Marin, Carel Eiting en Donny van de Beek voor zich dulden en ook Daley Blind kan als verdedigende middenvelder uit de voeten. Daarnaast kloppen ook jeugdspelers als Jurgen Ekkelenkamp en Dani de Wit aan de deur.

Schöne belandde in het verleden echter vaker op de bank, maar wist zich altijd weer in het elftal te knokken. Bovendien verlengde hij afgelopen seizoen zijn contract bewust nog met een extra jaar tot medio 2020 omdat hij het enorm naar zijn zin heeft bij Ajax. Genoa, dat afgelopen seizoen degradatie maar nipt wist te voorkomen, zou haar pijlen ook eerst richten op Lucas Biglia van AC Milan. Mocht dat niet lukken, dan komt Schöne definitief in beeld bij de Italianen.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.