Update: “Ajax brengt bod uit op Antony”

De nood lijkt voor directeur spelersbeleid Marc Overmars niet echt hoog te zijn om Ajax te versterken. Behalve een huurtransfer (Ryan Babel) is er nog niemand gehaald in de winterse transferperiode. Ajax heeft nog dik twee dagen de tijd om zich te versterken. 

Maar misschien lijkt er toch nog een transfer aan te komen? Volgens Globo Esporte heeft Ajax een lijntje uitgegooid om Antony nog voor het sluiten van de winterse transferperiode binnen te halen. De aanvaller staat al langer in de belangstelling van de Nederlandse landskampioen, maar nu zou Ajax een serieus bod hebben gedaan.

Hoeveel de Amsterdamse club zou hebben geboden is niet bekend. São Paulo, de club van Antony en voormalige club van David Neres, zou de 19-jarige jeugdinternational liever in de zomer verkopen. Maar een winterse transfer zou bij het juiste bod toch een mogelijkheid zijn, meldt het Braziliaanse medium verder.

Update 8:56: Ook Voetbal International en het Algemeen Dagblad melden nu de belangstelling van Ajax voor Antony. De club zou zo’n 20 miljoen euro overhebben voor het talent. Het lijkt daarbij wel te gaan om een zomerse transfer.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.