Ryan Gravenberch was niet blij met de eerste twintig minuten van Ajax. De middenvelder en de Amsterdamse club stonden toen met twee doelpunten achter. Ajax rechtte daarna de rug en haalde een 2-2 gelijkspel tegen PSV.

Gravenberch was dus niet tevreden over de eerste fase van de topper. ,,Dat was gewoon slecht. We moeten scherp beginnen. Ik had er alleen wel vertrouwen in dat we het nog om konden draaien.” Dat gebeurde dus ook, want Ajax was in de tweede helft heer en meester. ,,Ik vond eerlijk gezegd dat wij iets meer verdienden, maar met een gelijkspel ben ik ook blij”, aldus de Ajacied.

Gravenberch merkte dat het een topper was, want het spel was met vlagen goed en ook fysiek had de nog maar 18-jarige voetballer het lastig.. ,,Ik had aan het eind ook kramp in beide kuiten. Daaraan merkte ik ook dat dit een topwedstrijd was”, zo besluit de jeugdinternational.

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)