Dennis Rommedahl wil zijn contract bij Ajax graag verlengen, maar heeft nog altijd geen akkoord bereikt met de club. De Amsterdammers moeten nu haast gaan maken, want na het sterke WK heeft de Deen opties achter de hand. Volgens Sport24 willen Panathinaikos, PAOK Saloniki en Olympiakos Piraeus, de Griekse topdrie, Rommedahl halen.

De 32-jarige aanvaller blonk uit tegen Japan en de Griekse scouts hebben blijkbaar niet liggen slapen. Rommedahl heeft al een paar keer aangegeven dat hij het liefst bij Ajax wil blijven, maar de onderhandelingen over een nieuw contract hebben nog niets opgeleverd. De Deen heeft een aanbieding voor een eenjarige verbintenis naast zich neergelegd, omdat hij voor twee jaar wil tekenen.

“Real Madrid heeft nog niet gebeld’, zei Rommedahl al eerder met een knipoog. “Natuurlijk kan een goed WK helpen. Ik voel me ook zo goed dat ik kan zeggen dat ik mezelf niet beter kan verkopen dan nu. Het WK is een perfect podium voor alle spelers en daardoor krijgt een club mij misschien in het vizier. Een geïnteresseerde club kan ook zien dat ik niet te oud ben.”

Update: Ook Trabzonspor zou interesse hebben voor Rommedahl.  

Ajax is echt gek als ze zijn contract niet snel voor 2 of 3 jaar verlengen, wat mij betreft 3 jaar hoor!

Hij speelt zeer goed bij Denemarken, dat komt doordat hij daar altijd in de basis staat, dan kan hij laten zien wat hij waard is.

Het probleem is dat hij bij Ajax niet altijd in de basis staat, wat hij wel verdient.

Nou nou, wat draaien we weer lekker door. Ja leuk, hij speelt goed op het WK, maar hij speelt niet constant. En laten we wel wezen, Ajax kan de grote wedstrijden wel aan, en moet juist constanter spelen in de kleinere potten om eens kampioen te worden. Van mij mag hij best weg als de geldsom niet te laag is. Over de komende 2-3 jaar verwacht ik toch dat zijn niveau sterk omlaag zal gaan.

Aan de andere kant zou ik ook niet ontevreden zijn als hij blijft, zolang we niet te veel salaris ervoor hoeven te betalen. Uiteindelijk weet Jol het beter dan ik, want hij moet de tactiek bepalen.

Reageren op dit bericht