Gudelj blijft bij standpunt na gesprek met Ajax

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 november 2016 13:36 – Bron: De Telegraaf

1472114449

Nemanja Gudelj blijft in ieder geval tot en met de aanstaande transferperiode in januari meetrainen bij Jong Ajax. De middenvelder liet twee weken geleden aan Peter Bosz weten het niet op te kunnen brengen om elke week op de bank te zitten. Na de interlandperiode sprak Gudelj vrijdagochtend met zijn hoofdtrainer en ook met algemeen directeur Edwin van der Sar. De Telegraaf meldt dat beide partijen niet naar elkaar zijn toegegroeid.

Voor Gudelj zou er niks zijn veranderd aan de situatie, dus hij blijft bij zijn standpunt van begin november waardoor hij geen deel meer uitmaakt van het eerste elftal. De Serviër heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2020 en in januari zal er naar een oplossing worden gezocht. Het is de vraag of Ajax dergelijk gedrag wil belonen door mee te werken aan een transfer, of dat het een statement wil maken door hoog in de boom te gaan zitten.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.