Gudelj houdt geen rekening met basisplaats

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 16 juli 2015 09:54 – Bron: FOX Sports

1437033057

Nemanja Gudelj kwam met grote verwachtingen naar Ajax, maar de van AZ overgekomen middenvelder is lang niet zeker van een basisplaats in Amsterdam. Naar eigen zeggen vindt Gudelj dat niet erg, omdat hij vooraf niet op een basisplek rekent. “Je speelt toch bij een topclub en daar is veel concurrentie. De trainer maakt bij de ene wedstrijd de ene keuze en bij de andere wedstrijd een andere keuze.”

De Boer zegt vaak dat een speler zelf bepaalt of hij speelt. “Aan mij is om elke training en elke wedstrijd honderd procent te geven. Ik heb geen verwachtingen”, aldus Gudelj in gesprek met FOX Sports. Mede door het drukke programma zal de Serviër sowieso zijn minuten gaan maken. Dat hoopt hij ook in de Champions League te doen. Vrijdag is de loting voor de voorrondes. “Het belangrijkste waar we nu naartoe werken. Alle ploegen zijn goed. Welke tegenstander we ook krijgen, we mogen niemand onderschatten.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.