Gudelj: ‘Iedereen geeft altijd 110 procent tegen Ajax’

De klap van het mislopen van de landstitel is hard aangekomen bij Ajax. Zo ook bij Nemanja Gudelj. “Na afloop waren er boze en huilende gezichten in onze kleedkamer”, vertelt de middenvelder in gesprek met NUsport. “Ik zal ook nog wel een tijdje nodig hebben om hiervan te herstellen. Het was heerlijk geweest als ik in mijn eerste jaar bij Ajax de titel had gepakt. Maar ja, we hebben het niet afgemaakt.”

Gudelj is één ding wel opgevallen. “Ik heb dit seizoen één ding geleerd en dat is dat elke club tegen Ajax 110 procent geeft. Of het nou ergens om gaat of niet. Dat is anders dan bij andere clubs. En daar moet je je als Ajax tegen wapenen.” Toch wil hij zijn medespelers niks verwijten. “Iedereen heeft alles gegeven, we hebben ervoor gevochten. Mike van der Hoorn ging de duels aan, Amin Younes zocht steeds de actie, maar de bal viel steeds niet goed. We waren niet goed genoeg.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.