Gudelj neemt schuld op zich voor tegengoal

1437033057

Nemanja Gudelj begon in de eerste wedstrijd tegen Rapid Wien nog in de basis, maar moest dinsdagavond in de Amsterdam ArenA genoegen nemen met een plek op de bank. Met een solide invalbeurt en een knappe goal leek de Serviër alsnog belangrijk te zijn voor Ajax, maar uiteindelijk werden de Amsterdammers uitgeschakeld.

De beslissende tegengoal vindt hij deels zijn fout, dat geeft hij toe. “Hij ging voor me langs. Ik twijfelde of ik hem onderuit zou halen en een vrije trap zou weggeven, of dat ik hem zou laten gaan en zou vertrouwen op Jairo Riedewald en de keeper. Achteraf gezien had ik een overtreding moeten maken. Vervelend…”

De international probeert de vinger op de zere plek te leggen als hem wordt gevraagd waar het fout gaat. “Misschien zit het ook in je hoofd. We gaven het te makkelijk weg en hebben te slap verdedigd. Dat mag niet op dit niveau”, aldus Gudelj na afloop voor de camera’s van SBS6.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.