Hakim Ziyech interview

Hakim Ziyech: ‘De cijfers spreken voor zich’

Hakim Ziyech reageerde na afloop nuchter op de 8-0 zege op de Graafschap. “Het was wel een beetje een schietttent denk ik. De cijfers spreken voor zich denk ik”, aldus Ziyech in gesprek met FOX Sports die een hattrick maakte. “Ja het was mijn eerste. Het heeft lang geduurd, maar het is toch een keer gelukt. De eerste goal vond ik de mooiste, omdat het een goede aanval was. Maar de tweede en derde zaten er ook lekker in.”

De spelmaker verbaast zich niet over het enorme krachtsverschil. “Nee, ik denk dat dat al best wel lang bekend is. Het enige dat wij kunnen doen is onze wedstrijd geconcentreerd en op honderd procent spelen. Dat is wat wij doen en ik verbaas mij niet meer echt over het verschil. Je kan het jezelf moeilijk maken als je zelf niet geconcentreerd bent en als de openingstreffer lang uitblijft. Maar dit seizoen doen we het heel goed in dat opzicht en maken we de wedstrijden snel af. Als het zo makkelijk gaat, moeten we zoveel mogelijk scoren en de mensen vermaken en dat hebben we gedaan.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.