Hakim Ziyech interview

Hakim Ziyech: ‘Er is genoeg werk te doen’

Hakim Ziyech baalt enorm van der 3-0 nederlaag tegen PSV. “Het was geen fijne middag. Na de 3-0 gaat er van alles door je heen, want je weet dat zij dan kampioen zijn.” Een terugblik op het matige seizoen had Ziyech nog niet veel zin in. “Er zijn veel dingen gebeurd, dat hoef ik niet nog een keer op te noemen. Het was geen fijn seizoen. Er is nog genoeg werk te doen”, aldus de spelmaker tegen FOX Sports.

Wel blikte hij nog terug op de wedstrijd tegen PSV, die Ajax moest winnen om nog kans te maken op de landstitel. “We begonnen wel goed aan de wedstrijd. Na de 1-0 werden we een beetje zoekende, maar geloofden we er nog wel in. Maar na de 2-0 zie je het geloof wegzakken en bij 3-0 wist je wel dat het over was. Wij kunnen dit alleen onszelf verwijten. Het enige dat we kunnen doen is het seizoen goed afsluiten met de laatste drie wedstrijden.”

Welk perspectief ziet Ziyech voor Ajax? “Dit seizoen heeft PSV de schaal, maar Ajax blijft voor mij de beste club van Nederland. Dat hebben ze vaak genoeg bewezen.” En of hij er zelf volgend jaar bij is? “Daar houd ik mij nu niet mee bezig.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.