Hakim Ziyech: ‘Hij zat er lekker in’

1472580431

Ajax heeft een punt overgehouden aan het uitduel met Celta de Vigo. De Amsterdammers kwamen tot twee keer toe op voorsprong, maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg voor de overwinning. Doelpuntenmaker Hakim Ziyech liet na afloop weten dat er meer in had gezeten. “We geven de wedstrijd eigenlijk weg door die tweede goal. Hij schiet hem natuurlijk fantastisch binnen, maar ik denk dat het wel onnodig was.”

De Marokkaans international opende de score voor Ajax door na ruim twintig minuten spelen knap raak te schieten. Ziyech zelf deed redelijk luchtig over zijn doelpunt. “Ik ga hem goed voorbij en plaats hem in de verre hoek, dus hij zat er lekker in.” De oud-speler van FC Twente kwam in scoringspositie door goed voorbereidend werk van Kasper Dolberg. De Deen dolde zijn tegenstander en vond vervolgens de nummer 22. “Ik kreeg hem goed mee van Kasper. Hij was precies in de loop en kon zo gelijk snelheid maken met mijn actie, dus dat was een goede bal,” aldus Ziyech in gesprek met RTL.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.