Hakim Ziyech: ‘Hoe Lasse die bal binnenschiet…’

Hakim Ziyech stond Ziggo Sport met een brede glimlach te woord na de overtuigende 1-4 zege op Real Madrid. “Dit is onbeschrijflijk. Bij de 1-3 kregen zij nog een beetje hoop, maar als je dan ziet hoe Lasse die bal binnenschiet… ongelooflijk. Iedereen is blij en we schrijven misschien een soort van kleine historie, maar we weten dat we nog meer willen. Maar we zijn blij en er al zeker nog wel genoten worden straks.”

Ajax kwam in de openingsfase nog goed weg met een kopbal op de lat van Raphael Varane. “Ja, als die erin was gegaan weet je dat zij met het publiek erachter wel sterker waren geweest. Maar wij hebben hen in een positie gedwongen waardoor ze nerveus werden en dat is een compliment voor het team. In het begin werden we ook onder druk gezet, maar daarna gooiden we schroom van ons af, gingen we gewoon voetballen en scoorden we heel snel. Vanaf dat moment zijn we niet meer echt in paniek geweest.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.