Hakim Ziyech interview

Hakim Ziyech: ‘Ik wil elke wedstrijd 90 minuten spelen’

Ajax won zaterdagavond met 1-5 op bezoek bij NEC. De Amsterdammers kenden een gemakkelijke avond, maar het koste wel veel energie en concentratie, zo laat Hakim Ziyech na afloop weten. “Bij dit soort wedstrijden kan je een hele moeilijk avond hebben als je te nonchalant erover denkt. We waren vrijwel de hele wedstrijd goed geconcentreerd. Het is alleen zonde dat we de goal weggeven”, aldus de middenvelder in gesprek met FOX Sports.

Ziyech maakte zelf ook weer eens een doelpunt, iets dat hij voor het laatst in januari deed. “Ik stond al lang droog, dus ik was wel op zoek naar het doelpunt.” Ook speelde hij de wedstrijd helemaal uit. “Ik kon vandaag negentig minuten spelen, dat heb ik ook gedaan. Je krijgt zo ook wedstrijdritme. Ik wil elke keer spelen, alleen bij Kopenhagen uit zat ik er even doorheen. Maar als het kan, wil ik elke wedstrijd negentig minuten spelen.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.