Hakim Ziyech: ‘Niet echt een Hakim-dag’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 januari 2017 22:30 – Bron: FOX Sports

1473617297

Hakim Ziyech was met de openingstreffer tegen ADO Den Haag weer eens belangrijk voor Ajax. De Amsterdammers wonnen met 3-0 en blijven zo in het spoor van koploper Feyenoord. Toch is hij kritisch op zijn eigen spel in de Amsterdam ArenA. “Ik speelde heel wisselvallig. Ik had goede en slechte momenten, het was niet echt een Hakim-dag”, zegt hij in gesprek met FOX Sports.

De 1-0 kwam voort uit een mooie assist van Kasper Dolberg. “Het was een goede actie van hem. Hij zag mij vertrekken en gaf ‘m heel goed mee, en ik maakte ‘m goed af”, analyseert hij. Ziyech baalt dat Ajax niet in staat was om een monsterscore neer te zetten. “Dat was wel de bedoeling. We wilden eigenlijk doorpakken na de 1-0, maar toen ging het tempo omlaag. Schöne schiet ‘m daarna wel goed binnen, we hadden daarna veel de bal, maar het tempo was gewoon te laag.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.